A Milan hosszabbítani készül Calhanogluval

A jelentések szerint a Milan közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson Hakan Calhanogluval, akinek a kontraktusába egy kivásárlási záradék is kerülhet.

Néhány nappal ezelőtt a Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Calhanoglu nem szándékozik meghosszabbítani a 2021 nyarán lejáró szerződését, ugyanis vissza akar térni Németországba. A lap hozzátette, hogy a Hertha BSC és az RB Leipzig is érdeklődést mutat iránta. Calhanoglu a híresztelések megjelenését követően a közösségi oldalán reagált és valótlan híreknek nevezte a távozásáról szóló találgatásokat.

A Sky Sport Italia szerint a Milan vezetősége az elmúlt napokban találkozott Gordon Stipic ügynökkel, aki a 26 éves játékos érdekeit képviseli. Calhanoglu szerződésének meghosszabbításáról tárgyalt a klub a játékosügynökkel és úgy tűnik, hogy pozitívan zárult a megbeszélés.

Calhanoglu boldog a Milanban és a felek probléma nélkül megköthetik az egyezséget a hosszabbításról. A török válogatott játékos jelenlegi szerződéséből kevesebb mint egy év van hátra és éves szinten 2,5 millió eurót keres. A Sky megjegyzése szerint a Milan egy kivásárlási záradékot is illeszthet Calhanoglu új szerződésébe, amelynek nagyságáról jelenleg nincsenek információk.

Calhanoglu egészen kiváló formában van a kényszerszünet óta és az elmúlt 10 meccsén 5 gólt szerzett, valamint 7 gólpasszt osztott ki.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS