Kökény Attila: ,,A koncertem előtt totózni is fogok, hogy megnyerhessem az F1-es belépőket"

Kökény Attila: ,,A koncertem előtt totózni is fogok, hogy megnyerhessem az F1-es belépőket

Verdanapok 2012: számos gyermekprogram, sportolók és művészek, valamint autó-, és motorcsodák várják a rendezvényre kilátogatókat, akik két jegyet is nyerhetnek az idei ENI Formula 1 Magyar Nagydíjra június 30-án a Bókai Kertben

 

Kökény Attila: ,,A koncertem előtt totózni is fogok, hogy megnyerhessem az F1-es belépőket”

 

Immár hagyomány, hogy a nyár beköszöntével megrendezésre kerül az egyre népszerűbb Verdanapok. Az idei rendezvényen – június 30-án a budapesti Bókai Kertben (XVIII. kerület Szélmalom utca 33.) – a megszokott nívós programokon túl, először lép a rendezvényre kilátogató közönség 2011 Férfi Hangja, Kökény Attila. A Megasztár 5 ezüstérmese nemcsak fellép a nagyszínpadon, de az autósport-, és az F1 szeretete miatt arra mindenképpen időt szán, hogy kitöltse a Hungaroring Sport Zrt. és a területén működő Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum által összeállított kérdéssort, hátha megnyerheti a páros belépőt a július 29-i F1-es Magyar Nagydíjra.

 

 

A tavalyi, Budaörsi Reptéren sikeresen megrendezett Verdanapok idén is megrendezésre kerül. Igaz, némi változás a 2011-es rendezvényhez képest, hogy most egy napon keresztül csodálhatják az érdeklődők a kiállított autó-, és motorcsodákat, próbálhatják ki, milyen beülni egy driftversenyző mellé, vagy találkozhatnak ismert sportolókkal vagy művészekkel. Ráadásul a helyszín is megváltozott, a június 30-i rendezvény helyszíne ezúttal a főváros XVIII. kerületében található Bókai Kert lesz, ami tömegközlekedési eszközökkel, illetve autóval is könnyen megközelíthető.

Idén először áll a Verdanapok történetében a közönség elé 2011 Férfi Hangja, Kökény Attila. A Megasztár 5 ezüstérmese világ életében autópárti volt, mindig is szerette a jó autókat, így az első megkeresésre örömmel mondott igent a szervezőknek.

,,Nagy örömmel veszek részt a Verdanapok immár hagyománnyá vált rendezvényén. Egyrészt szívesen lépek fel az ilyen szabadtéri fesztiválokon, másrészt szívesen megyek el oda, ahol különleges autókat láthatók, illetve ha az időm engedi, akkor ki is próbálhatok. Mindig szerettem a nagy és biztonságos autókat, hisz családos emberként szeretem a közutakon is biztonságban tudni a szeretteimet” – fogalmazott Kökény Attila, akinek jelenleg egy hétszemélyes családi autója van.

2011 Férfi Hangja mindig szívesen nézte az autóversenyeket, és ha ideje engedi, a televízión keresztül szurkolja végig az F1-es futamokat. Régi álma, hogy kijusson a Magyar Nagydíjra, hogy életében egyszer a helyszínen érezze meg, miért is rajong annyi ember a száguldó cirkuszért.

,,eppen ezért nagyon örülök annak, hogy a helyszínen ott lesz a Hungaroring is, mert a standjukat felkeresve, mindenképpen kitöltöm a totójukat, hátha megnyerem a két belépőt a július 29-i magyar futamra” – árulta el az énekes.

 

A Verdanapok közönsége ugyan a régi repertoárját hallgathatja és táncolhatja végig június 30-án a Bókai Kertben, ám a rajongóknak már csak szeptemberig kell várniuk az új, ízig-vérig Kökény Attila albumra.

,,Jelenleg már kilenc dal készen áll, már elkezdődtek a stúdiómunkák, és bízom abban, hogy szeptember elejére már a rajongókhoz is eljuthat a kész korong. Még két-három dal hiányzik, melyek alapja már a fejemben van. Ugyanis az előző lemezemmel ellentétben ezen a CD-n valamennyi szám zenéjét és szövegét én jegyzem majd. Egyet ígérhetek, rengeteg táncolható, fülbemászó, slágergyanús dal lesz majd a lemezen” – árulta el a Megasztár 5 ezüstérmese.

 

Nemcsak Kökény Attila szórakoztatja majd a kilátogatókat a Verdanapok 2012 rendezvényen. A remélhetőleg szépszámú gyermeksereg jókat nevethet Muki Bohóc – K. Nagy László – és az Aranyszamár Bábszínház előadásán, valamint bárki kiválaszthatja magának és családjának a nyári ruháit a Dömötör Fanni által összeállított divatbemutató kellékeiből, vagy együtt rophatja kedvesével, barátjával kifulladásig a Star Light Dance csoporttal.

 

es természetesen továbbra sem feledkezhetünk meg a tombola mellett a rendezvény egyik fő attrakciójáról, a Verdanapok történetében először jelen lévő Hungaroring Sport Zrt. és a mogyoródi pályán üzemelő Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum közös nyereményjátékáról, amelyet három honlapról – a www.hungaroring.hu, www.tanpalya.hu és a www.verdanapok.combárki letölthet. Akik a mogyoródi pályával, a Magyar Nagydíjjal és a vezetéstechnikai centrummal kapcsolatos totót a helyszínen helyesen kitöltve leadják 17.30-ig a Hungaroring standján, azok között értékes ajándékokat sorsolnak ki. A fődíj egy kétszemélyes belépő lesz a július 29-i F1-es Magyar Nagydíjra, míg mellette egy-egy tanpályás, illetve off-road vezetési kurzust is nyerhetnek a helyesen válaszolók.

A nyeremények kisorsolására aznap este 18 órakor kerül sor a nagyszínpadon, a tombola ideje alatt.

 

A cikk folytatódik..! kattintson ide!