Vincze Marci átvette a vezetést

Vincze Marci átvette a vezetést

MARICSEK RACING TEAM – RTE: XII. Garmin Rally

Vincze Márton – Szedő Csaba, Mitsubishi Lancer Evo IX

Remekelt az elmúlt hétvégén megrendezett XII. Garmin Rallyn a Vincze – Szedő kettős. A Maricsek Racing Team párosa a hatalmas hőség ellenére is a korábban megszokott precíz és pontos autózással diadalmaskodott a Young&Partners Rali Túra Bajnokság harmadik futamán. Vincze Márton és navigátora, Szedő Csaba a győzelemmel járó pontoknak köszönhetően a bajnokságban is előreléptek és vezető helyről várják a folytatást.

Vincze Márton: – Hibátlan kezdés terveztünk, ám talán ez a nyomás okozta, hogy az első két gyorsasági szakaszon nem sikerült olyan lendülettel autózni, mint általában. Ennek következtében szoros csatába keveredtünk Nagy Matyiékkal, azonban ők a harmadik szakaszon hibáztak, ezért magabiztosan vezethettük a futamot. A negyedik gyorsan egy jobbos kanyarhoz érkezve láttuk, hogy rengeteg szurkoló áll a pálya szélén és nekik kedvezve szerettünk volna látványosan elfordulni, de egy kicsit eltúloztuk és megpördültünk. Begyűjtöttünk némi hátrány, de ennek ellenéri továbbra is vezettünk, az utolsó körben pedig sikerült előnyünket tovább növelni, így megszerezve a végső győzelmet.

– Kalandokból ez kívül sem volt hiány, hiszen az aszfalt a hőség hatására rendkívül csúszós volt, valamint útközben elfogyott a víz versenyautónk motorjából, de mindennek ellenére remek versenyt tudhatunk magunk mögött. Reméljük a következő futamon sikerül megfeledkeznünk a ránk nehezedő nyomástól és tiszta fejjel támadhatunk a bajnokság soron következő állomásán.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: LK TRUCK s.r.o., Balassa Security, Zafir logimpex Kft., Süm-agro töltőállomás, Rolling Csapágyüzlet, Loctite, Damla

Sajtófőnök: Csáki Richárd, Tel: 06-30-522-41-35, E-mail: richardcsaki@rallycafe.hu

 

 

A cikk folytatódik..! kattintson ide!