Maricsek Racing Team közlemény

Maricsek Racing Team közlemény

A Maricsek Racing Team csapata gőzerővel készül a hétvégén megrendezésre kerülő 19. Valvoline Veszprém Rallyra, ám az idén debütáló Talmácsi Gábor nem áll rajthoz az Országos Rally Bajnokság soron következő futamán. A csapat közösen kiértékelte az elmúlt fél évben szerzett tapasztalatokat és az a döntés született, hogy elsősorban a költségvetési valamint szakmai okokból kifolyólag kihagyják a veszprémi futamot és a többi versenyre koncentrálnak.

A csapat színeit a Kovács Antal – Istovics Gergő, illetve Merencsics Árpád-Al-Absi Gáber kettős fogja képviselni a bajnokság második murvás futamán.

,,Nagyon várom a veszprémi futamot” – nyilatkozta a csapatfőnök, Maricsek Miklós – ,,Antinak igazán fekszenek a murvás versenyek, így reméljük, a technika ördöge elkerül bennünket a hétvégén és versenyzőink harcba szállhatnak a győzelemért.”

A 19. Valvoline Veszprém Rally 2 gyorsaságival július 13-án veszi kezdetét, majd 14-én, szombaton további 8 szakasz és összesen 136 versenykilométer várja a rajthoz állókat.

A cikk folytatódik..! kattintson ide!