Itt a Milan kerete a Shamrock Rovers ellen

Stefano Pioli, a Milan trénere 20 játékost nevezett az utazó keretbe a csütörtök esti Shamrock Rovers elleni Európa Liga meccsre.

A Milan az első tétmérkőzésére készül a 2020/2021-es szezonban, méghozzá az ír élvonalban listavezető Shamrock Rovers otthonában. Az összecsapást csütörtökön 20:00-kor rendezik, a tét az Európa Liga harmadik selejtezőkörébe való jutás.

Pioli 20 játékost nevezett a meccsre. Zlatan Ibrahimovic bevethető és ott van a névsorban, azonban kilenc játékos biztosan nem fog pályára lépni. Ante Rebic eltiltott, Mateo Musacchio sérült, Rafael Leao karanténban van, Alessio Romagnoli és Andrea Conti sérülésből lábadozik.

Pioli szakmai okoknál fogva úgy döntött, hogy Lucas Paquetát és Alen Halilovicot sem nevezi a meccsre, míg Tommaso Pobega és Pierre Kalulu ismeretlen okokból hiányzik.

A MILAN KERETE A MECCSRE:

KAPUSOK VÉDŐK
G. DONNARUMMA CALABRIA
TATARUSANU KJAER
A. DONNARUMMA GABBIA
DUARTE
LAXALT
HERNÁNDEZ
KÖZÉPPÁLYÁSOK TÁMADÓK
BENNACER CASTILLEJO
CALHANOGLU COLOMBO
BRAHIM DIAZ IBRAHIMOVIC
KESSIÉ MALDINI
KRUNIC
SAELEMAEKERS
TONALI

Az UEFA szabályai értelmében összesen 7 játékos ülhet le a cserepadra, így a 20 fős keretből ketten a lelátóról fogják végignézni a mérkőzést. Azok a játékosok, akik kimaradtak a keretből – a sérülteket leszámítva – csütörtökön teljes értékű edzésmunkát fognak végezni Milanellóban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS