Tüske Cage Fight Club – Eredmények és a gála videója az Európa hajóról

image

2012 06. 16-án az Europa hajón volt a Tüske Cage Fight Club, ( a sportrendezvénynek helyszínt adó Europa hajó is kiveszi részét a támogatásból a rendezvény költségeinek 35 %-t átvállalva) mellyel a fent említett társadalmi szerepvállalásunk részeként a Szövetség és a hozzátartozó egyesületek utánpótlás fiatal sportolóinak támogatására fordítja.

Az eseményt mint társadalmi eseményként szeretnénk a támogatói köztudatba építeni, mivel a Magyarországi küzdősportok Egyesületeit Szövetségeit nem támogatja széleskörűben, hiába hozzák folyamatosan a nemzetközi eredményeket Magyarország számára.

Az utánpótlás oktatási-nevelési munka a tehetséges fiatalok felkutatása, támogatása, az edzőtermekben való tartása, mindig az Egyesületekre Szövetségekre hárul ami minden esetben költségekkel jár. Figyelemmel kell kísérnünk a gyermekek és az ifjúsági korosztály fejlődéséét, abban hatékonyan való részvételünket és a sport által nyújtott személyiségi fejlődésük és kitörési lehetőségük elősegítésében való részvételünket. Az általunk nyújtott lehetőségekkel élni tudók mind bizonyítottak, tanulásban, sportágaikban, egzisztencia megteremtésben. Minden esetben az a célunk hogy az általunk figyelemmel kísért és támogatott, vagy csak egyszerűen sportolni akaró fiatalok közül senki ne kallódjon el.

Minden rendezvényünkkel támogatjuk az utánpótlás nevelést, és a június 16.-i rendezvénnyel sem voltmásként. A rendezvény programjaiban szerepelt a Miss MMA Hungary Szépe választás melynek védnöke Laky Zsuzsi volt Miss Európa Szépe. Meghívott Díszvendégek: Növényi Norbert, Lévai László, Halász Gábor (profi box).

A vendégek egy Gálavacsorán vettek részt. Az est folyamán hat profi mérkőzés  volt világbajnokokkal és nemzetközi ellenfelekkel. 

alt

Eredmények:

Ültető meccs 2×5 perc (Profi MMA):

Orsós Sándor  –  Turai Zoltán

 Szuper fightok 2×5 perc (Profi MMA):

Szombat Patrik  –  Csomor Rajmund (Szlovákia)

Foltin Ottó  –  Breb Sergiu (Románia)

Besztercei Móricz  –  Balaj Ciprian (Románia)

Kertész László  –  Scorohod Nicolae (Moldávia)

Zathureczky Zsolt  –  Adrian Stoiti  (Románia)

Felföldi Szabolcs   –  Pavel Pokatilov  (Moldávia)