Pethő Tyutyu murván is megkezdené a kupagyűjtést

Pethő Tyutyu murván is megkezdené a kupagyűjtést

Veszprém Rali – futamelőzetes

 

A Dynamic Rally Team versenyzője, Pethő István – alkalmi, visszatérő navigátorával, Zentai Kornéllal az oldalán – e hét végén a magyar országos ralibajnokság veszprémi futamán  áll rajthoz, ahol négy aszfaltos versenyen szerzett serleg után (Presov, Tribec, Mecsek és Lubenik Rali) idei első murvás trófeáját is begyűjtené kedvenc borításán, és dobogós helyen végezne kategóriájában.

Pethő István: – Egy sikeres tesztnapon vagyunk túl, ahol több beállítást is kipróbáltunk az autón, és az első és a második napi pályákra is igyekeztünk a lehető legoptimálisabb beállításokat megtalálni. Úgy érezzük, hogy ez sikerült is, ezért reméljük, jól fogunk szerepelni ezen az újabb viadalon. A szlovákiai aszfaltos versenyek után vissza kellett egy kicsit rázódni a murvás vezetésre, úgyhogy ilyen szempontból is fontos volt ez a teszt, aminek köszönhetően most már teljesen felkészülten várjuk ezt a versenyt.

 

– A Veszprém Ralin általában jól szoktunk szerepelni, úgyhogy remélhetőleg most sem lesz ez másként, és sikerül tovább gyarapítani az idei serlegeink számát. Megszokott navigátorom, Rubó (Rubóczky Attila) ezúttal munkahelyi kötelezettségei miatt nem ért rá, de régi jó barátom, Zentai Kornél, akivel már mentem itt korábban, elvállalta a beugró szerepét, így vele fogom teljesíteni ezt a versenyt. Szeretnénk megerősíteni a pozíciónkat a magyar országos bajnokságban, és lehetőleg persze még előrébb lépni. Tudjuk, hogy ezt a többiek nem fogják ingyen adni, de mi most is mindent megteszünk majd a jó szereplés érdekében.

 

Zentai Kornél: – Nagyon örülök ennek a felkérésnek, mert nagyon hiányzott már a versenyzés. A teszt jól sikerült, és úgy érzem, gyorsan visszarázódtam a kerékvágásba. A felkészülésem sajnos már nem ment ilyen zökkenőmentesen, mert több napja lázas vagyok, de remélem, hogy a rajtra ezt is kiheverem, és a versenyen minden szempontból százszázalékos erőbedobással tudom majd segíteni Tyutyut, akinek ezúton is köszönöm, hogy rám gondolt és engem kért fel Rubó helyettesítésére.

 

– Két éve már mentem vele itt a Veszprém Ralin, és legutóbb, tavaly augusztusban is mellé ültem be egy versenyre, úgyhogy bemutatkoznunk szerencsére nem kell egymásnak. Reméljük, sikerül közösen egy szép eredményt elérnünk.

 

 

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:

Nagoya Kft, Lavina Szervíz Kft, Metsys Kft., Cola Trans Kft, Europartner Slovakia s.r.o, Halker Kft,

Sió Press Kft, Mirelit Depo Kft, LGAqua Kft, Úsovsko Hungary Kft. , VPT-Group Kft, Vitalade, Sconto, Metrirep Kft, Everling Kft, Origo Pack Kft, Soft Consulting Zrt., Eurostorne Kft Lemonet Kft, hiteltaxira.hu, Boxudvar Kft, NeroSped, Duna-Dom 2003 Kft., Deverto Solutions, Shx Gold Kft, Softipo Informatika Kft, Crew Print, Reiger Suspension.cz.

 

További információk: www.drt.hu

Borbás Bálint, sajtófőnök: +36-30/452-1692

Melléklet: Sajtócélokra jogdíjmentesen felhasználható fotók.

 

A cikk folytatódik..! kattintson ide!