Kicsi kocsi újra száguld.

Kicsi kocsi újra száguld.

Ferjáncz Attila ma ünnepli a születésnapját! Boldog Születésnapot!

Keresve se találtunk volna méltóbb napot arra, hogy bejelentsük Varga Sanyi és a Ferjáncz féle Renault 5 Alpine Gr.2  újra pályára gurul!!!

Július 21-ei hétvégén rendezik meg az IS International & A123 Rally Sprint Kupát Árpádtetőn.

Team Felián Historic színeiben Varga Sándor és Horváth ,,Oszy” Zsolt is elindul előfutóként a Rally Sprint bajnokság Pécs környéki futamán. Mivel az idei év tesztelés és végső beállításokra lett szánva így, a legutóbbi tatabányai verseny óta volt némi átalakítás az autón. Futómű, lengéscsillapító változtatások történtek, így egy újabb beállítás lesz kipróbálva az autón. Sanyiék nagyon várnak minden rajongót a pálya szélére, illetve a szervizparkba, hogy szurkoljanak a ,,kiscsodának” J

Természetesen oda figyelünk versenytársunk Varga Roland-ra is, hiszen Ő is, idén már nem első alkalommal, elindul ennek a bajnokságnak a versenyén a Kalti Motorsport versenyzőjeként a Lada 2101 Gr.2-vel. Roland állandó navigátora, öccse Varga Sanyó, nem tud ezen a versenyen részt venni, így átadja a helyét egy ifjú hölgynek. De hát a név és a család kötelez így nem más, mint húguk Varga Gabriella fogja diktálni az itinert. Gabónak sem idegen ez a szerep, hiszen a két bátyja mellett nem maradhatott ki ő sem ebből a pezsgésből, és néhány alkalommal már kipróbálta magát navigátorként.

Nos, a jövő hétvégén figyelmünket a két historicos autóra összpontosítjuk. Természetesen a megszokott módon folyamatosan jelentkezünk friss információkkal és verseny eredményekkel honlapunkon, és facebook oldalunkon.

A cikk folytatódik..! kattintson ide!