25 utánpótlás válogatott a Halker-KiralyTeamnél

A 34°C-os külső hőmérséklet az Esztergomi Városi Sportcsarnokot közel 45°C-ig melegítette fel, azonban ez sem állíthatta meg a Halker-KiralyTeam utánpótlás csapatát, hiszen mindenki előtt a pozsonyi Világbajnokság képei lebegtek már a tavaszi szezon kezdete óta. Az egész éves felkészülés és pontgyűjtögetés a hétvégén megrendezett Utánpótlás Országos Bajnokságon csúcsosodott ki, hiszen itt vált véglegessé: ki szerzett lehetőséget, hogy a Magyar Válogatott színeiben képviselje hazánkat.

A Király István mester vezette Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia növendékei újra bizonyították, hogy az elhivatott munkának bizony nagyon is édes a gyümölcse. A Világbajnokságon összesen megszerezhető 39 aranyéremért idén 25 csepeli harcos léphet majd tatamira Pozsonyban, amellyel a Halker-KiralyTeam adja ebben az évben is a Magyar Válogatott több mint felét a semi-contact (pointfighting) szabályrendszerben.

„Igazán kitettek magukért a növendékeink, elképesztő felkészülési szakaszon vagyunk túl, de bizony meg is lett az eredménye: mindenki válogatott lett, aki azt célul tűzte ki maga elé még januárban! 12 harcosnak nem is kellett tatamira lépnie most szombaton, hiszen ők már behozhatatlanul vezették a ranglistát, a többiek pedig az OB-n vívták ki biztos helyüket a Válogatottban. Így áll össze a 25 fős keret, akik nemcsak a Halker-KiralyTeamet, de egész Magyarországot is képviselik majd Pozsonyban. Most két hetes kötelező pihenésre vonulnak ők is a felnőtt csapattal együtt, ahol előírás, hogy rá sem lehet nézni a védőfelszerelésekre. Ezután alapozó szakasz és három hetes edzőtábor következik, melyet egy még keményebb augusztusi felkészülő szakasz követ, hiszen már szeptember elején utazunk a VB-re.” – vázolta a terveket Király mester, az Akadémia elnöke és vezetőedzője.

Eredmények

Gyerek

Novák Levente – 25 kg : 5-8. helyezett
Horváth Márk – 28 kg : ezüst
Bálint Martin – 32 kg : ezüst
Lencsés Attila + 32 kg : arany
Erős Patrik Zsolt + 32 kg : ezüst

Cadet I.

Bozók Szabolcs – 28kg : arany
Karácsonyi Dávid – 28 kg : ezüst
Lakatos István – 37 kg : 5-8. helyezett
Nagy Zalán – 37 kg : 5-8. helyezett
Horváth Ákos – 47 kg : 5-8. helyezett
Korpádi Tamás – 47 kg : arany
Hammer Máté – 47 kg ezüst (kick light)
Hammer Máté – 47 kg : 5-8. helyezett (light contact)
Gál Vivien + 47 kg : arany

Cadet II.

Veres Roland – 42 kg : ezüst (light contact)
Rohonczy Jenő – 57 kg : arany
Erdei Brúnó – 69 kg : arany
Erdei Brúnó – 69 kg : bronz (light contact)
Török Szonja – 42 kg : arany
Lencsés Dorina – 42 kg : ezüst
Murvai Lívia – 46 kg : arany (light contact)
Szabó Dorina – 55 kg : arany
Berta Rebeka – 60 kg : arany

Junior

Jakus Gábor – 57 kg : ezüst
Kiss Roland – 57 kg : arany
Varga László – 63 kg : arany
Veres Alex – 69 kg : arany
Veres Mercédesz – 50 kg : arany

Összesen: 14 aranyérem, 8 ezüstérem, 1 bronzérem

 

 

A cikk folytatódik..! kattintson ide!