Az ökölvívó Káté Gyula még 2020-ban is versenyezne

Bosszantja az athéni és a pekingi sikertelensége!

Káté Gyula_MOB.jpgSokan megirigyelnék minőségi éremgyűjteménye miatt az ökölvívó Káté Gyulát, akinek két világbajnoki bronza mellett két-két ezüst-, illetve bronzérme is van sportága Európa-bajnokságairól. A legfényesebb medál azonban még hiányzik a vitrinből. Egy kicsit morcos is az eddig már többször elszalasztott lehetőségek miatt.

  ,,Mindkét kontinentális döntőben nyerhettem volna, de egy csipetnyi szerencsém sem volt” – idézte a múltat a 30 éves sportoló. – ,,Moszkvában egy olyan szemhéjsérülés miatt léptettek le, amelyre hetvenhét más alkalommal leginkább csak legyint az ügyeletes orvos. Liverpoolban pedig ha egy kicsit jobban koncentrálok, meglehetett volna a meccs, hiszen így is csak 3-2-es pontozással hozták ki győztesnek az ellenfelemet.”

  – A szakemberek szerint Ön kimondottan tehetséges bunyós, akinek ráadásul óriási rutinja is van, elvégre majdnem óvódás kora óta a ring világában él.

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

A cikk folytatódik..! kattintson ide!