A fényesebb érmekért

Személyre szabott csomagokkal – energetizáló, erőnövelő, immunrendszer erősítő és megelőzést szolgáló készítményekkel – segíti a Forever Living Products a Londonra készülő magyar judóválogatott munkáját, erről Rosta László számolt be a Judoinfónak.



Madarász Tamás is bekerült a programba

„Lassan fél éve, hogy folyamatosan személyre szóló csomagokkal segítjük a versenyzőket. Egy-egy csomag értéke havi szinten száz-százhúszezer forint, amelyből átlagosan a szövetség legfeljebb havi kétszázezer forintot tud állni, a többit segítség képpen adjuk a versenyzőknek. Madarász Tomit is, amint kiderült a kvalifikációja, azonnal bevontuk ebbe a programba, így nyolc versenyzőt tudunk segíteni – tájékoztatott Rosta László.

– A csomagokat a versenyzőkkel és az edzőkkel történő közös egyeztetéssel állítjuk össze, elsősorban energetizáló, erőnövelő, immunrendszer erősítő, megelőzést szolgáló készítményeket tartalmaz. De figyelünk arra is, hogy olyan dolgok is kerüljenek a csomagokba, amelyek a sérülések megelőzését szolgálják, illetve azokat a sérült felületeket erősítsék, ahol egy-egy versenyző sérült, műtött volt.

A hétvégi Atom-kupán igen nagy valószínűséggel mind a nyolc kvalifikált jelen lesz, ahol a Forever Living Products vezetésének jókívánságát fogom átadni, azzal a meglepetés ajándékkal, amelyből Magyarországon alig százötven darab van. Cégünk energia italával egy verseny indult júniusban, ami három hónapig tart, és mindegyik hónap negyven legjobb forgalmazójának különdíja egy FAB fürdőlepedő. Mivel a versenyzők jelentős mértékben kapják az energia italt, így természetes, hogy a cég egy-egy FAB fürdőlepedővel lepi meg őket, ami a többi olimpikontól egy kicsit meg fogja őket különböztetni.

Az olimpiára egy külön csomagot biztosítunk a szövetség részére, ami a helyszínen segíti a versenyzőket. Sok sikert olimpikonjainknak, kívánjuk, hogy a judósok megszerezzék a kitűzött olimpiai pontokat, és minél több és fényesebb éremmel térjenek haza!”