“Érzem az edző és a társak bizalmát” – Leao

Rafael Leao, a Milan csatára a Spezia elleni győzelem után elmondta, hogy nagyon hálás Stefano Piolinak a bizalomért és hozzátette, hogy poszttól függetlenül mindig a legjobb formájára törekszik.

A 21 éves portugál támadó először kezdett a Serie A idei szezonjában és 2 góllal vette ki a részét a győzelemből. Leaónak az első félidőben nem igazán ment a játék, azonban a szünet után Pioli változtatott és a szélről betette csatárnak, aminek meg is lett az eredménye: két kaput eltaláló lövésből két találatot szerzett.

“Mindig megpróbálom a legjobbamat nyújtani azon a poszton, ahol az edző számít rám, akár szélsőként, akár középcsatárként. Nagyon örülök a csapatnak és a két gólomnak. Szeretek szélsőként játszani, mert van előttem terület és lehetőség van egy az egyben szembenézni a védőkkel. Csatárként közelebb vagyok a kapuhoz, ezáltal nagyobb az esélyem a gólszerzésre.” – mondta Leao a Sky mikrofonjainak.

“Érzem az edző és a csapattársaim bizalmát. Ezen a meccsen is éreztem és nagyon hálás vagyok, hogy kezdőként léphettem pályára.”

“Az előző szezonban a bajnokság újraindulása után nagyszerű teljesítményeket és eredményeket értünk el, ezért így akarjuk tovább folytatni a cél elérése érdekében.”

“Inter elleni derbi? Egyszerre egy lépést teszünk meg. Most a derbi jön és ugyan az Inter erősebb játékosokkal rendelkezik, de mi vagyunk a Milan és meg kell próbálnunk megnyerni a meccset.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS