“Lehajtott fejeket és csalódottságot láttam”

Zlatan Ibrahimovic csalódottan nyilatkozott az Atalanta elleni vereség után és elmondása szerint a lefújást követően szomorú, lehajtott fejjel ülő játékosokat látott az öltözőben, ami természetes egy elveszített meccs után.

“Ezúttal sok dolog hiányzott a játékunkból: a minőség, az intenzitás és az agresszivitás. Számos COVID-esetünk volt, a visszatérő játékosok nem voltak meccs formában. Nem akarok kifogásokat keresni, mert minden mérkőzésen 100 százalékot kell beleadnod az eredmények elérése érdekében. Ezen a meccsen nem voltunk képesek erre. Regenerálódnunk kell és a következő meccsre fókuszálni.” – mondta Ibra a meccs után.

“38 bajnoki meccs alatt csak kétszer veszítettünk. Sok hiányzó van, a beálló játékosok nem rendelkeznek sok tapasztalattal, de ez nem mentség. Dolgozni kell és áldozatot hozni. Ugyan féltávhoz érkezve mi vagyunk az első helyen, de ez nekem semmit nem ad. A bajnokság felénél járunk és eddig jól teljesítettünk. Most jön a legnehezebb időszak rengeteg mérkőzéssel. Erőnlétileg nagyon jónak kell lennünk.”

“Nem beszéltünk túl sokat a meccs vége után. Lehajtott fejeket és csalódottságot láttam az öltözőben, ami normális. Amikor nem nyersz, akkor nem gondolsz arra, hogy az első helyen állsz és úgynevezett téli bajnok vagy. Nincs pozitivitás, ha meccset veszítesz. A következő mérkőzésen lehetőségünk lesz újrakezdeni. Nem kell sokat várni, hogy újra pályán legyünk. Teljes erőbedobással kell játszanunk és az ellenfél az Inter lesz, szóval nagyszerű mérkőzés elébe nézünk.”

“Az első félidőben egyedül éreztem magam a pályán. Amikor megszerzem a labdát valakinek közel kell helyezkednie hozzám. Ezzel szemben egyedül éreztem magam, de ezt az Atalanta nyomása is kiválthatta.”

“Mandzukic? Nem sokat beszél. Szlávul és olaszul is üdvözöltem őt. Az edző megkérdezte tőle, hogy szeretne-e valamit mondani a csapatnak, de nemet mondott. Ő egy szűkszavú ember, de ugyanakkor nagyon komoly és koncentrált.”