Így fest a Milan várható kezdője a Crotone ellen

Egybehangzó hírek szerint egyetlen változtatás várható a Milan kezdőcsapatában az előző fordulóhoz képest.

A Milan vasárnap délután 15:00-kor a sereghajtó Crotone együttesét fogadja a San Siróban a 21. forduló keretein belül. A két együttes legutóbbi összecsapása a 2. fordulóban 2-0-s Rossoneri-sikert hozott, köszönhetően Franck Kessié és Brahim Diaz góljának.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport információi szerint egy helyen lesz változtatás a Milan kezdőjében a Bologna elleni meccshez képest, így Tonali helyett Meité kezdhet a középpályán Kessié mellett. Ugyan Bennacer felépült sérüléséből, de Pioli elmondása szerint lázas lett és a meccs előtt újra értékelni fogják az állapotát. Ezen kívül Tonali sincs 100 százalékos állapotban, ezáltal Meité kaphat lehetőséget a Crotone ellen.

Calhanoglu már bevethető és napok óta a csapattal edzett, azonban Pioli megerősítette, hogy a játékos még nincs optimális állapotban, ezért a zsúfolt meccsnaptár és a közelgő roppant fontos mérkőzések miatt nem kockáztat. A várakozások szerint ismét Leao fog kezdeni támadó-középpályásként, míg a két szélső Saelemaekers és Rebic lesz.

Középcsatárként – szokás szerint – Ibrahimovic fog játszani.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

G. Donnarumma
Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo
Kessié, Meité
Saelemaekers, Leao, Rebic
Ibrahimovic

Az összecsapás 15:00-kor kezdődik a San Siróban és a DIGI Sport 1 közvetíti.