Capello szerint a Milan nagyon egységes

Fabio Capello, a Milan korábbi sikeredzője a múlt héten Milanellóban járt és elmondása szerint lenyűgözte, amit a csapattól látott az edzésen.

Múlt héten pénteken Capello személyében egy különleges vendég járt Milanellóban. A 74 éves szakember – aki a Milan történetének második legsikeresebb edzője 9 trófeával – Paolo Maldini és Ricky Massara társaságában tekintette meg az edzést.

“Ellátogattam a Milan edzésére és nagyon tetszett, amit a csapattól láttam. Öröm, csapatszellem és vágy van Milanellóban, ami nagyon fontos. A csapatnak tervei vannak és egyértelmű játékstílusa. A Milan sok hiányzóval is elérte az első helyet és ezért úgy gondolom, hogy megcélozhatja a bajnoki címet, még akkor is, ha az Inter érett és erős csapat.” – mondta Capello.

“A Rossoneri nagyon egységes. A csapat játéka látványos és szórakoztató. A milanellói edzést látva nem jutottam szóhoz.”

Ebben a szezonban minden eddigi forduló végén a Milan állt a legtöbb ponttal – az első három játéknapon holtversenyben – a Serie A táblázatának első helyén, a csapat mérlege 21 meccsen 15 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség.