A Milan ezekből a mezekből adta el a legtöbbet

Kiderült, hogy a megjelenés első napján kinek a nevével ellátott új hazai Milan-mezből fogyott el a legtöbb a Milan Store-ban.

A Milan és a Puma kedden hozta nyilvánosságra a 2021/2022-es idényre tervezett új hazai mezt, amelyen az előző szezonokkal ellentétben különböző szélességű csíkozás szerepel. A klub Zlatan Ibrahimoviccsal, Franck Kessiével, Theo Hernándezzel, Ante Rebiccsel, Hakan Calhanogluval, Sandro Tonalival, Alessio Romagnolival és Simon Kjaerrel mutatta be az új szerelést.

A megjelenés napján az új mez iránt nagy volt az érdeklődés a szurkolók részéről, ugyanis a klub tájékoztatása szerint már az első néhány órában több mezt értékesítettek, mint a tavalyi évben a teljes első napon.

A La Gazzetta dello Sport közölte, hogy eddig melyik játékosnak a mezéből fogyott el a legtöbb az új mez megjelenése óta és az eredmény nem meglepő. A Milan és a Puma kedden kezdte meg a 2021/22-es idényre szóló hazai mez értékesítését, azonban néhány nappal előtte már zajlott egy előrendelési szakasz.

A lap szerint a Zlatan Ibrahimovic nevével ellátott 11-es mez a legkelendőbb a szurkolók körében, ebből adta el a legtöbbet a Milan. A második legtöbb mezt Theo Hernández nevével értékesítettek, míg Sandro Tonali 8-asa a harmadik helyen szerepel.

A várakozások szerint a Milan új hazai meze a hétvégén debütál a Cagliari ellen.