Kleinheisler sorsa függőben a klubjánál: Három út áll előtte a nyáron – sajtóhír

Összesen öt játékos sorsa van jelenleg függőben az eszéki csapatnál, köztük annak a Kleinheisler Lászlónak, aki a Sportske Novosti cikke szerint is a tavasz legjobbja volt az NK Osijeknél, látványos gólokat szerezve szinte sorozatban.

A jelenleg az Eb-re készülő 27 éves magyar válogatott középpályás szerződése a jövő nyáron jár le a magyar tulajdonban is lévő horvát klubnál, amely előtt most három út áll: vagy meghosszabbítja már most Kleinheisler kontraktusát, vagy eladja a futballistát, illetve kivár és “levegőben” tartja a játékos sorsát, ez utóbbi opció viszont aligha lenne előnyős Kleinheisler és a csapat számára sem.

Ebben az esetben ugyanis az NK Osijek akár már télen, mindenféle kompenzáció nélkül elveszíthetné egyik legjobbját, hiszen a magyar középpályás januárban már szabadon tárgyalhatna és előszerződést is köthetne esetleges kérőjével.

Kleinheisler 2019 februárjában igazolt a horvát csapathoz, amelynél azóta alapembernek számít, a nemrég véget ért idényben 31 bajnokin 6 gól és 6 gólpassz volt a mérlege az élvonalban. Piaci értékét jelenleg mintegy 2 millió euróra becsülik, ezzel papíron az egyik legdrágább eszéki futballista.

Rebrov távozása hivatalos, Besic elhagyta az Evertont – hazai átigazolási hírek