Aggasztó hírek Ibrahimovic állapotáról

Úgy tűnik, hogy Zlatan Ibrahimovic felépülése nem a tervek szerint alakul és könnyen elképzelhető, hogy a speciális kezelés nem hozza meg a kívánt eredményt.

Ibrahimovic május elején a Juventus elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést, amelynek következtében ki kellett hagynia az utolsó három fordulót. A 39 éves csatár egy 6 hetes kezelést kezdett a teljes felépülés érdekében.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint aggodalom van a Milan háza táján Ibrahimovic állapota miatt, ugyanis a felépülése nem halad olyan jó ütemben, mint azt várták.

A Milan orvosi stábja a további értékelések elvégzése előtt megvárja a hathetes kezelés végét, ami a hónap végén lesz. Amennyiben a terápia nem hozza meg az elvárt eredményt és nem jön rendbe Ibrahimovic térde, akkor két forgatókönyv lehetséges. Az egyik az, hogy több héttel meghosszabbítják a kezelését.

A másik lehetőség, ami a legrosszabb forgatókönyv, hogy megműtik a 39 éves klasszis térdét. Nyilvánvalóan ez sokkal hosszabb felépülési időt eredményezne.

Zlatan a legutóbbi szezonban 38 fordulóból 19 mérkőzésen lépett pályára és 15 gólt szerzett. Összesen 16 meccset hagyott ki sérülés miatt, míg egyszer eltiltott volt és 2 bajnokin a vírus miatt hiányzott.