Kjaer lesz a Milan új csapatkapitánya?

A legfrissebb hírek szerint a következő szezonban új kapitánya lehet a Milannak.

2018 nyara óta Alessio Romagnoli a Milan kapitánya, míg helyettesként a legutóbbi szezonban Gianluigi Donnarumma viselte a karszalagot a mérkőzéseken. Könnyen elképzelhető, hogy a nyáron új csapatkapitányt választ a klub, mivel Gigio távozik, míg Alessio jövője erősen kérdéses.

A La Gazzetta dello Sport szerint az előszezonban a klub a csapattal és az edzővel közösen megvitatja az új csapatkapitány kiválasztásának lehetőségét. A szurkolók a közösségi oldalakon kampányolnak, hogy Simon Kjaer karjára kerüljön a karszalag.

A dán középhátvéd hatalmas lélekjelenlétéről tett tanúbizonyságot a Dánia-Finnország Európa-bajnoki mérkőzésen, amikor a csapattársa, Christian Eriksen összeesett a pályán. A drámai történésekről és Kjaer hőstettéről itt olvashatsz.

A csapatkapitányi karszalagra jelöltek között ott van Franck Kessié, Davide Calabria és Zlatan Ibrahimovic is, azonban a hétvégén történtek után egyértelmű, hogy Kjaer lépett elő a CSK-szalag legesélyesebb várományosává.

A 32 esztendős védő tavaly januárban érkezett a Sevillától és az első perctől kezdve kiváló teljesítményt nyújtott, ezáltal a védelem vezérévé vált. Kjaer eddig összesen 58 tétmeccsen viselte a piros-fekete mezt és korábban elmondta, hogy egy napon a Milanban szeretné befejezni a pályafutását.

SZAVAZÁS:

Betöltés ... Betöltés …