Bale „megtűrt személy” lehet Madridban, megvághatják Ronaldo fizetését a maradásáért cserébe – külföldi körkép

ANGLIA

Manchester City: A Tottenham támadója, Harry Kane és az Aston Villa csatára, Jack Grealish továbbra is a Manchester City első számú nyári célpontja, és a Premier League címvédője mindkét angol válogatottat szeretné szerződtetni. (The Athletic)

Manchester United: A Manchester United megakadályozta korábbi edzőjét, a jelenleg a Romát irányító José Mourinhót abban, hogy a 28 éves brazil balhátvédet, Alex Telles-t kölcsönbe szerződtesse az idei szezonra (Sky Sports Italia)

Arsenal: Az Arsenal elvi megállapodásra jutott a Brightonnal a 23 éves angol válogatott védőnek, Ben White-nak a szerződtetéséről, aki körülbelül 50 millió font ellenében válthat csapatot. (The Athletic)

Liverpool: A Sassuolo a Liverpool 25 éves szerb középpályásával, Marko Grujiccsal pótolná az elmúlt időszakban az Arsenallal és a Juventusszal is szóba hozott 23 éves olasz válogatott játékost, Manuel Locatellit. (Sky Sport) A Liverpool is szívesen látná soraiban a Lyon francia középpályását, Houssem Aourart, akit a Tottenham, az Arsenal és a Manchester United is kinézett magának. (ESPN)

Tottenham: A Tottenham új vezetőedzője, Nuno Espirito Santo korábbi klubjához, a Wolveshoz fordulhat a nyári igazolások keresésében: az elefántcsontparti védőt, Willy Boly-t és a portugál csatárt, Daniel Podence-t a londoniakhoz csábítaná. (talkSport)

Crystal Palace: A Crystal Palace reméli, hogy az új vezetőedző, Patrick Vieira alatt a csapat megerősítése megfelelően zajlik majd, és többek közt meggyőzik az elefántcsontpati csatárt, Wilfried Zahát a maradásról. (London Evening Standard)

Aston Villa: Az Aston Villa visszautasította a Northampton Town 19 éves angol válogatott csatárának, Caleb Chukwuemekának szerződtetését. (Mail)

SPANYOLORSZÁG

Real Madrid: A Mundo Deportivo szerint a Real Madridnak még egy szezonon át “el kell viselnie” a walesi szélsőt, Gareth Bale-t, mivel nem kaptak ajánlatot a 32 éves játékosért, aki az előző idényt kölcsönben a Tottenhamnél töltötte.

Atlético Madrid: Saul Niguezt, akit az elmúlt időszakban a Barcelonával is szóba hoztak Antoine Griezmann cseréjének részeként, sajtóhírek szeirnt a Liverpool és a Manchester United is érdeklődik iránta. (AS) Az Atletico Madrid továbbra is az első számú esélyes Griezmann szerződtetésére, de a Chelsea, a Manchester City és a Liverpool szerződtetné a francia válogatott támadót. (90min)

Real Sociedad: A Besiktas komoly érdeklődést mutat a Real Socieadad támadója, Willian José iránt, akit nem marasztalna a baszk csapat a továbbiakban. A 29 éves játékos állítólag négy évre fog aláírni a Besiktashoz, és 2,5 millió eurót fog keresni évente plusz a teljesítményétől függően juthat majd egyéb bónuszokhoz. (Mundo Deportivo)

OLASZORSZÁG

Juventus: Cristiano Ronaldo nagy valószínűséggel marad a Juventusnál, és egy évvel meghosszabbíthatja a szerződését, amely akár fizetéscsökkentést is tartalmazhat. (Gazzetta dello Sport) Romeo Agresti információi szerint a Juventus együttese 30 millió eurós kötelező vételi opcióval tett kölcsönszerződési ajánlatot a Sassuolo részére Manuel Locatelliért. A Neroverdi azonban legalább 40 millió eurót kérne a 23 éves középpályása játékjogáért.

Internazionale: Az Inter fokozta erőfeszítéseit a spanyol védő, Héctor Bellerin szerződtetésének ügyében, de az olasz bajnok egyéves kölcsönbe szeretné a 26 éves játékost, jövő nyáron véglegesítési opcióval, míg a londoniak 15 millió font körüli összeget szeretnének kapni érte. (Sun)

AC Milan: Az AC Milan hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Olivier Giroud-t, a Chelsea világbajnok francia támadóját.

AS Roma: Holland sajtóhírek szerint az AS Roma érdeklődik az AZ Alkmaar holland középpályása, Teun Koopmeiners iránt, akiben Granit Xhaka lehetséges helyettesét látják a rómaiak. (De Telegraaf) Egybehangzó francia lapértesülések szerint az AS Roma és az OGC Nice csapata mindenben megállapodott egymással a “farkasok” holland támadója, Justin Kluivert klubváltásának körülményeiről. A kiszivárgott információk értelmében a 22 éves csatár 10 millió eurós vételi opcióval kerülhet kölcsönben a francia klubhoz. (Azzurri)

Atalanta: A Tottenham kölcsönvenné vételi opcióval az Atalanta olasz kapusát, Pierluigi Gollinit. (Sky Italia)

Bologna: A Bologna igazgatója, Walter Sabatini megerősítette, hogy megszakadtak azok a tárgyalások, melyet a jó ideje szabadúszó Diego Costa esetleges nyári leigazolása ügyében tettek.

FRANCIAORSZÁG

Rennes: Egybehangzó olasz lapértesülések szerint az elmúlt szezont a francia Rennes-nél töltő brazil balhátvéd, Dalbert Henrique a következő idényre a Cagliarihoz kerülhet kölcsönben az Intertől.