NB II: Retro NB I-es kelet-nyugat rangadó a másodosztályban – a program

A két forduló után 100 százalékos Nyíregyháza a még szintén veretlen, 5. helyen álló Haladást fogadja a balmazújvárosi stadionban.

– Ugyanabban a ritmusban készülünk, mint az ezelőtti mérkőzésekre. Elemeztük a Haladás játékát, igyekszünk mindenre felkészíteni a játékosokat. Nagyon nehéz találkozó vár ránk, de szeretnénk folytatni az eddigi eredményes játékot – mondta Szergej Pacaj, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, a klub hivatalos honlapjának.

A Haladás 19 éves védője, Kállai Kevin úgy gondolja, más eredmény, mint a győzelem, nem is jöhet szóba. A fiatal futballista mindkét eddigi mérkőzést végigjátszotta, biztos pont volt a védelem jobb oldalán.

– Szerintem remekül összeállt a csapat a pályán és azon kívül is, semmi gond a hangulattal, remek a csapatszellem – mondta Kállai Kevin a haladas.hu-nak. – Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, jó és sok-sok párharccal tarkított összecsapásra számítok. Sokat készültünk a Nyíregyházából, alaposan kielemeztük a játékunkat, ennek megfelelően gyakoroltunk az edzéseken is. A csapat jó formában van, mindenképpen győzni megyünk, más nem is jöhet szóba!

Merkantil Bank Liga, 3. forduló:

15:30
Budafok – Szeged (M4 Sport)

17:30
III. kerület – Dorog
Nyíregyháza – Haladás

19:00
Békéscsaba – Tiszakécske
ETO – Szentlőrinc
PMFC – Budaörs
Szolnok – Soroksár
Kecskemét – Ajka
Siófok – DVTK
Vasas – Csákvár