További igazolások lesznek a mercato végéig

Még 15 nap van hátra a nyári átigazolási időszakból és a klub vezetősége további igazolásokat tervez. Íme a MilanNews helyzetjelentése a vezetőség terveiről, a jelenleg folyamatban lévő tárgyalásokról és az erősítendő posztokról.

Közel 60 millió eurót költve eddig összesen hat játékost szerződtetett a vezetőség a nyáron, nevezetesen Mike Maignant, Fikayo Tomorit, Sandro Tonalit, Olivier Giroud-t, Fodé Ballo-Tourét és Brahim Diazt. A legutóbbi igazolás július végén történt és az elmúlt hetekben a Milan a távozókra összpontosított, így Lorenzo Colombo, Mattia Caldara és Jens Petter Hauge is klubot váltott.

A MilanNews információi szerint a klub vezetősége még 3-4 játékost fog igazolni és a legnagyobb hangsúly a támadó-középpályás poszton van. Paolo Maldiniék célja, hogy minőségi irányító érkezzen a támadó-szekció megerősítése érdekében. Jelenleg Nikola Vlasic neve van terítéken a CSZKA Moszkvából.

Az előző héten felgyorsultak az események, így Yacine Adli és Alessandro Florenzi is egyre közelebb a Milanhoz. A Bordeaux elnöke megerősítette, hogy Adliról a végső szakaszban járnak a tárgyalások és a játékos a hétvégén nem lépett pályára, mivel küszöbön az üzlet lezárása. A 21 éves francia futballista a középpályára érkezhet Kessié, Bennacer és Tonali mellé.

Tiago Pinto, a Roma igazgatója visszatért Olaszországba és a napokban új fejlemények várhatóak Florenzi ügyében. Az Európa-bajnok játékos a Milant választotta és csatlakozni akar a csapathoz. A piros-feketék megpróbálják lezárni a transzfert és megállapodást találni. A klub a kölcsönüzlet mellett vásárlási opciót akar, míg a Roma a kötelező vásárlási jogot részesíti előnyben. Ha létrejön az üzlet, az olasz válogatott játékosra jobbhátvédként és jobb szélső támadóként is számíthat Stefano Pioli.

A nyári átigazolási időszak hivatalosan augusztus 31-én zárul Olaszországban.

A FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ÁTIGAZOLÁSI KÖZPONT ITT ELÉRHETŐ