Dárdaiékat 18 ezer szurkoló fütyülte ki: „Nem értem a kritikát, mindenki pánikol, de én nem”

Két meccs, két vereség és mennek a Bayernhez – nem kezdődött túl jól a Hertha számára a Bundesliga-idény.

A Dárdai Pál irányította berliniek a Köln után (1-3) hazai pályán, a Wolfsburg ellen kaptak ki (1-2), de ami a mintegy 18 ezer Hertha-drukker számára a leginkább fájó volt, az az, hogy a hazaia játékosok azonnal az öltözőbe siettek a lefújást követően és nem köszönték meg a szurkolást – írja a Tagesschau beszámolójában, hozzátéve, hogy nem sokkal később aztán a futballisták közül többen is visszamentek azért a pályára.

A fővárosiak magyar szakvezetője, Dárdai Pál érthetően nem volt boldog az újabb vereség miatt, de szerinte pánikra nincs ok a Herthánál.

Az előző idény még mindig érezteti a hatását, azt nem lehet csak úgy elsöpörni. A játékosok most szenvednek, de mondtam neki, hogy erre nincs szükség, nem kell így elkenődni egy vereség miatt. Persze, nehéz a helyzet, mindenki pánikol – de én nem. Nem értem a sok negatív kritikát, a második félidőben mi voltunk a jobbik csapat. Nem tudom a játékosokat hibáztatni, egyszerűen nem volt szerencsénk. Az edzéseken mindenki a maximumot adja ki magából

– mondta a Hertha-tréner.

Nagy Ádám visszatérhet Olaszországba – ez a klub vinné