Ibrahimovic nem játszik a Liverpool ellen

Zlatan Ibrahimovic elővigyázatosságból kihagyja a szerda esti BL-mérkőzést.

A 39 éves csatár négy hónap kihagyás után vasárnap tért vissza a Lazio elleni rangadón és egy góllal vette ki a részét a csapat 2-0-s győzelméből. Holnap a Milan a Liverpool otthonába látogat a Bajnokok Ligájában, azonban Stefano Pioli nem számíthat Ibrahimovicra.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy Ibrahimovic kihagyja a szerdai Liverpool elleni BL-csoportköri mérkőzést.

A svéd klasszis némi Achilles-ín fájdalommal bajlódik, ezáltal elővigyázatosságból nem lesz ott az utazó keretben. A szakmai stáb úgy döntött, hogy nem kockáztat, így Zlatan nem lesz bevethető a csoportkör első fordulójában. Pioli megerősítette, hogy Ibrahimovic az eredeti tervek szerint a kezdőcsapat tagja lett volna, azonban fájdalmat érzett az Achillesében, ezért jobbnak látták, ha nem kockáztatnak.

Ibrahimovic kiesésével Olivier Giroud vagy Ante Rebic fog kezdeni csatárposzton. A francia világbajnok csatár újra rendelkezésre áll és pályára fog lépni a Liverpool ellen, már csak az a kérdés, hogy kezdőként vagy csereként.

Eredetileg Ibra jelen lett volna a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón is Piolival együtt, azonban végül Kjaer helyettesíti őt az eseményen.