Helyzetjelentés a sérültekről Milanellóból

A MilanNews és a Sky Sport Italia a Juventus elleni 1-1-es döntetlen után helyzetjelentést adott a sérült játékosokról.

Simon KJAER: A dán válogatott védőt a 36. percben le kellett cserélni a Juventus ellen, miután fájdalmat érzett a jobb combhajlító izmában. Kjaerre néhány nap pihenő vár és addig is speciális terápián vesz részt, mielőtt visszatér a pályára. Jó hír, hogy az elvégzett MRI vizsgálat alapján nincs szó izomsérülésről. A Venezia és a Spezia ellen vélhetően még nem, azonban a jövő héten az Atlético Madrid ellen valószínűleg bevethető lesz.

Rade KRUNIC: A legutóbbi válogatott szünetben megsérült a jobb vádlija a bosnyák nemzeti csapatban. A felépülése jól halad és a jövő héten újabb vizsgálatokon vesz részt.

Tiemoué BAKAYOKO: A Lazio ellen kevesebb mint negyedórát töltött a pályán és megsérült a gázlóizom illetve az Achilles-ín a jobb lábában. Krunichoz hasonlóan a jövő héten ellenőrző orvosi vizsgálatok várnak rá és biztosra vehető, hogy egyikük sem játszhat a Venezia, a Spezia és az Atlético Madrid ellen.

Zlatan IBRAHIMOVIC: Az Achilles-ín gyulladást követően a svéd csatár egyre jobban van és már megkezdte az egyéni edzéseket Milanellóban. Ibrára kedden speciális tesztek várnak és azok eredményétől függ, hogy a Venezia ellen ott lehet-e a cserepadon vagy sem – közölte Di Marzio.

Olivier GIROUD: Gerincfájdalom miatt nem játszott a Juventus ellen, de jobban van és elkezdte a futóedzéseket. A Sky szerint Giroud holnap teljes értékű edzésmunkát végezhet és van esély arra, hogy kerettag lesz a Venezia elleni hétközi fordulóban.

Junior MESSIAS: A brazil futballista ezen a héten folytatja az előírt egyéni edzésprogram utolsó szakaszát az erőnléti állapotának teljes visszanyerése érdekében.

Davide CALABRIA: Az olasz jobbhátvédnek meghúzódott a combhajlító izom a jobb lábában, ennek következtében nem léphetett pályára a Juventus ellen. Pioli várhatóan a Venezia és a Spezia ellen sem számíthat rá, a cél az, hogy az Atlético elleni BL-mérkőzésre teljesen felépüljön.

Alessandro PLIZZARI: Térdsérüléssel bajlódik már hetek óta, így a Lazio, a Liverpool és a Juventus ellen sem volt ott a mérkőzésekre nevezett keretben.