Záradék szerepel Pioli szerződésében

Olasz lapértesülés szerint a következő hónapokban aktiválásra kerülhet a záradék.

Stefano Piolit két évvel ezelőtt nevezték ki a Milan vezetőedzőjének és a jelenlegi szerződése 2022. június 30-ig szól. A klub vezetősége már a jövőre összpontosít és a csapat teljesítményét, eredményeit illetve fejlődését figyelembe véve jelenleg nehezen elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a felek útjai az idény végén elválnának.

A La Repubblica szerint Pioli szerződésében szerepel egy záradék, amely aktiválása esetén a klub automatikusan meghosszabbíthatja a szerződését további 1 évvel, azaz 2023 nyaráig. Úgy tűnik, hogy a Milan vezetősége és a tulajdonos is elégedett az 55 éves tréner munkájával, akinek nincs veszélyben az állása.

Az olasz szakember 2019 októberében lett a Rossoneri edzője és azóta 95 tétmeccsen irányította a csapatot, a mérleg 55 győzelem, 23 döntetlen és 17 vereség. Pioli irányításával a csapat nagyszerűen kezdte az idei szezont is, miután az előző idényben a második helyen végzett a Serie A-ban és hosszú évek után újra kiharcolta a Bajnokok Ligája-szereplést.

A lap beszámolója szerint a Milan vezetősége az év végén vagy legkésőbb a 2022-es esztendő elején fogja aktiválni a záradékot.