Ibra különleges ajándékkal lepte meg magát

Zlatan Ibrahimovic egy arany Ferrarival ajándékozta meg magát a 40. születésnapja alkalmából.

A svéd klasszisról köztudott, hogy imádja a drága sportautókat és ezt egy évvel ezelőtt is bebizonyította, amikor egy Ferrari Monza SP2-t vásárolt a 39. születésnapjára.

Zlatan vasárnap töltötte be a 40. életévét és ez alkalomból újabb különleges darabbal bővült a Ferrari-gyűjteménye, amelynek legújabb darabja egy Ferrari SF90 Stradale, amelynek ára körülbelül 400 ezer font.

Az 1000 lóerős hibrid sportautó arany színben tündököl és a végsebessége 340 km/óra. Az olasz gyártó megerősítése alapján ez a Ferrari történetének legerősebb modellje. A legerősebb V8-as benzinmotor és három villanymotor hajtja a Ferrari első, hálózatról tölthető hibrid autóját, ami 2,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára és 6,7 másodperc alatt 0-ról 200 km/órára.

Ibrahimovic az alábbi képet osztotta meg a luxusjárgányról a közösségi oldalán a következő címmel: “Boldog születésnapot Zlatannak!”

A svéd csatár Milanellóban is megünnepelte a születésnapját két nappal korábban, mivel a csapat szombaton Bergamóba utazott a vasárnapi Atalanta elleni mérkőzésre. Pénteken Ibrahimovic az edzőközpontban dolgozó összes alkalmazottat meghívta az edzés utáni partira, amelyen a csapattársak és a szakmai stáb mellett a kertészek, a raktárosok, az irodai dolgozók és a takarítók is részt vettek. A torta közepén természetesen egy hatalmas kép volt Zlatanról.