A Milan a Las Palmas irányítójáról tárgyal

Olasz sajtóinformációk szerint a Milan vezetősége bejelentkezett Alberto Moleiróért, a spanyol másodosztályban szereplő Las Palmas támadó-középpályásáért.

Moleiro az idei szezonban 17 évesen mutatkozott be a Las Palmas első csapatában és felkeltette a Milan játékosmegfigyelőinek figyelmét. A 18 éves támadó-középpályás idén 12 meccsen bő 600 percet játszott és 1 gólt illetve 1 gólpasszt jegyzett.

Nico Schira újságíró közlése szerint a Milan vezetősége tárgyalásokat folytat Moleiro ügynökével. A 2003-as születésű spanyol futballista szerződésében egy 10 millió eurós kivásárlási záradék szerepel.

A játékos ügynöke és a Milan vezetői azon dolgoznak, hogy megpróbáljanak ennél alacsonyabb átigazolási árról megállapodni a Las Palmasszal. A Calciomercato szerint a spanyol klub egyáltalán nem siet, hiszen a feljutásért harcol és amennyiben feljut a spanyol élvonalba a következő szezonra, akkor Moleiro kivásárlási ára a nyáron automatikusan 30 millió euróra emelkedik.

Moleiro a támadó-középpályás poszt mellett a támadó-szekció jobb és bal szélén egyaránt otthonosan mozog. Az aktuális szerződése 2023. június 30-ig szól a klubjával.