Pioli az egész csapatot meghívta vacsorázni

A jelentések szerint Stefano Pioli megragadta az alkalmat és egy vacsora keretein belül megünnepelte a csapattal a szerződésének meghosszabbítását.

A Milan vezetősége november végén meghosszabbította Pioli jövő nyáron lejáró szerződését. Az olasz tréner 2019 októbere óta áll a klub alkalmazásában és az elmúlt másfél évben nyújtott nagyszerű teljesítmény egy új kontraktussal és fizetésemeléssel lett jutalmazva. Pioli további egy évre, 2023. június 30-ig írt alá plusz egy év opcióval.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint Pioli meghívta egy közös vacsorára a teljes csapatot Milánó belvárosának egyik jól ismert éttermébe, hogy megünnepeljék a szerződésének meghosszabbítását.

A vacsorán a játékosok mellett a szakmai stáb összes tagja, továbbá a vezetőségből Paolo Maldini, Ivan Gazidis és Ricky Massara is részt vett. Az este végén a számlát teljes mértékben Pioli állta.

Az 56 éves tréner eddig összesen 111 tétmeccsen irányította a Milant, a mérleg 63 győzelem, 26 döntetlen és 22 vereség, ez meccsenkénti 1,94-es pontátlagnak felel meg, ami kiemelkedőnek számít az elmúlt két évtizedben.