A Milan ajánlatot tett a Verona belsővédőjéért

Olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége megkísérelte Nicolo Casale szerződtetését a Hellas Veronától.

A klub a januári átigazolási időszakban erősítést tervez a védelem tengelyében, miután Simon Kjaer térdszalag-sérülés miatt kidőlt a szezon hátralévő részére, továbbá Fikayo Tomori is sérüléssel bajlódik. Ugyanakkor Paolo Maldiniéknak nincs könnyű dolguk a korlátozott pénzügyi lehetőségek miatt.

A MilanNews az L’Arena értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy a Milan vezetősége egy 8 millió eurós ajánlatot tett Casale játékjogáért a Verona együttesének. A 23 éves középhátvéd novemberben hosszú távú szerződést írt alá a klubjával és egészen 2026 nyaráig kötelezte el magát.

A Verona visszautasította a Milan ajánlatát és a klub jelezte, hogy nem szándékozik megválni a fiatal tehetségtől a téli átigazolási időszakban. A veronaiak terve az, hogy legalább a szezon végéig megtartsák Casalét és a nyáron esetleg magasabb átigazolási áron eladják.

A Rossoneri mellett a Napoli és a Lazio is érdeklődést mutatott az olasz utánpótlás-válogatott hátvéd iránt, aki az első Serie A-s szezonját futja és eddig 20 bajnokin lépett pályára az aktuális idényben.