Szavics visszatérhet egykori sikerei helyszínére

Nagy bejelentésre készül a Crvena Zvezda.

Fotó: Marcel ter Bals archív

A szerb tréner megegyezett a vezetőséggel, hogy átveszi a csapatot, és a szezon végéig vezeti a Crvena Zvezdát – írja a Sportski Zurnal.

Savic azt a Mirko Vicevicet váltja, aki néhány napja mondott le a Crvena Zvezda – Sabac mérkőzés viharos eseményei után.

Savic harmadik alkalommal lesz Red Star edzője. 2011-ben fejezte be játékos pályafutását, miután a Zvezdában játszott. Közvetlenül ezután a klub vezetőedzője lett, és a 2013-as Bajnokok Ligájában címig vezette a „piros-fehéreket”. 2013-ban a Crvena Zvezda megnyerte az összes trófeát a nemzeti bajnokság és a kupát valamint a Bajnokok Ligáját és a LEN Szuperkupát. Két évvel később otthagyta a csapatot, mert a nemzeti csapattal végzett munkára és a 2016-os olimpiai játékokra való felkészülésre összpontosított. Savic 2017 nyarán visszatért a Crvena Zvezdához, de még az év végén otthagyta a csapatot.

Érdekesség, hogy Dejan Savic lehet a Crvena Zvezda harmadik vezetőedzője ebben a szezonban. Aleksandar Filipovic januárig vezette a klubot, amikor Mirko Vicevics váltotta.