Magyar válogatott: „Egyáltalán nem számítottam rá” – az NB I-ből behívott újoncok reakciói

Hétfőn jelölte ki a magyar válogatott keretét Marco Rossi szövetségi kapitány a szerbek és az északírek elleni felkészülési mérkőzésekre. Az NB I-ből két újoncot is meghívott az olasz tréner, a paksi gólvágó, Ádám Martin mellett a DVSC 20 éves játékosa, Baráth Péter is bemutatkozhat válogatott színekben.

– Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon boldog vagyok, hogy engem is meghívott a kapitány a válogatottba. Abszolút pozitív visszajelzés a számomra, ezek szerint jó úton haladok és nagy előrelépésként tekintek rá a karrieremben. A csapattársaim már gratuláltak, és persze az apukám és a barátnőm is nagyon örült a hírnek – fogalmazott Baráth Péter a dvsc.hu-n.

– Nagyon jó érzés! Így hirtelen szinte még fel sem fogja az ember. Nagyon boldog vagyok, remélem, bizonyítani is sikerül majd. Mindenképpen a lehető legjobb formámban szeretném megragadni ezt a lehetőséget, amit kapitányunktól kaptam. Bízom benne, hogy lesz alkalmam pályára lépni. Büszkén fogom viselni a mezt, az biztos – mondta Ádám a Paks klubhonlapján.

Megsérült a magyar válogatott újonca, a “budapesti Baggio” – nincs veszélyben a debütálása