Kjaer újra edzésbe állt Milanellóban

Hétfőn nagyszerű hírek láttak napvilágot Simon Kjaer rehabilitációjáról.

Mint ismert, a dán válogatott védő december elején egy Genoa elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést. A játékos a hordágyon hagyta el a pályát és kiderült, hogy térdszalag-szakadása van, ezért meg kellett operálni.

A MilanNews beszámolója szerint Kjaer az elmúlt napokban megkezdte az edzéseket a milanellói sportközpontban. A 33 éves hátvéd felépülése nagyon jó ütemben halad és minden a tervek szerint alakul.

Kjaer egyelőre egyedül tréningezik személyre szabott gyakorlatokat végezve, azonban már elkezdte a labdás edzéseket is a pályán. A felépülésének jelenlegi szakaszában kulcsfontosságú az óvatosság és ezért csak fokozatos terhelést kap, hogy megerősödjön a térde és visszanyerje az ideális erőnléti állapotát.

A dán középhátvéd célja, hogy a nyári felkészülési időszakban újra 100 százalékos állapotban legyen. A várakozások szerint ebben a szezonban már nem fog pályára lépni. Kjaer nem akármilyen fogadalmat tett: addig nem vágja le a szakállát és a haját, amíg vissza nem tér a pályára a térdsérülése után.