A Milan bejelentkezett a Lyon középpályásáért

Olasz és francia sajtóhírek szerint a Milan a következő szezonban szeretné a soraiban tudni az Olympique Lyon középpályását, Maxence Caqueret-t.

Caqueret 2019-ben 18 évesen mutatkozott be a Lyonban és alapembernek számít a középpályán. Az aktuális idényben eddig összesen 37 tétmeccsen játszott és több mint 2700 játékpercet töltött a pályán.

Az RMC Sport beszámolója szerint Caqueret jó ajánlatot kapott a Lyontól a 2023-ig szóló szerződésének meghosszabbítására vonatkozóan, azonban a játékos még nem hozta meg a döntést, ugyanis megkeresést kapott a Milantól. A Lyon minden követ megmozgat, hogy jövő nyáron ne veszítse el ingyen a francia középpályást és ezért négyszeres fizetésemelést kínált neki.

A MilanNews megerősítette, hogy a Milan vezetősége érdeklődik Caqueret iránt, aki a klub egyik célpontja lehet a középpálya megerősítése érdekében. A jelenlegi keretből Franck Kessié biztosan távozik a szezon végén, míg Tiémoué Bakayoko sorsa erősen kérdéses és könnyen lehet, hogy idő előtt felbontják a kölcsönszerződését.

A 22 esztendős középpályást elgondolkodtatja a klubváltás lehetősége, mivel a Lyon jelenleg a nyolcadik helyen áll és messze van az európai porondon való indulástól. Ezzel szemben a Milan minden bizonnyal ott lesz a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.