Massara a könnyeivel küszködött a meccs után

Mély érzelmeket váltott ki a Milan sportigazgatójából, Frederic Massarából a vasárnapi Lazio elleni győzelem. Olyannyira, hogy könnyes szemekkel ült a kispadon a lefújás után.

A piros-feketék a 92. percben Sandro Tonali góljával nyerték meg a mérkőzést egygólos hátrányból fordítva. A végeredménynek köszönhetően nagy örömöt és boldogságot, de egyben rengeteg feszültséget és stresszt hordozott magában a mérkőzés. Ez nem csak a játékosokon és az edzőn mutatkozott meg, hanem a vezetőség tagjain is.

A DAZN kamerái felvették, ahogy Massara a mérkőzés lefújása után elérzékenyülve üldögélt a kispadon. A klub sportigazgatója Paolo Maldinivel és Ivan Gazidisszel együtt lement a páholyból, gratulált a játékosoknak és megölelte őket. Ezután Massara egyedül helyet foglalt a kispadon, hogy kiengedje a mérkőzés alatt felgyülemlett feszültséget, miközben meghatódva a kezeit az arcába temette és a könnyeivel küszködött.

Ezt a gesztust sokan Massara szezon végi esetleges távozásával hozták összefüggésbe. A MilanNews információi szerint az olasz sportigazgató Paolo Maldinihez hasonlóan maradni fog a Milanban a tulajdonosváltás megvalósulása esetén is. Massara az elmúlt 2 évben Maldini jobbkezeként dolgozott és az igazolások révén neki is hatalmas szerepe van abban, hogy a csapat újra versenyképessé vált és a Scudettóért harcol.