Különleges élőképpel készül a Curva Sud

A Milan szervezett szurkolói csoportja gőzerővel készül az utolsó hazai meccsre.

A piros-feketék vasárnap 18:00-kor az Atalanta együttesét fogadják a 37. fordulóban. Ez lesz a csapat utolsó hazai mérkőzése a San Siróban a 2021/2022-es szezonban. 11 éve nem látott siker kapujában áll a Milan, ugyanis két fordulóval a vége előtt vezeti a tabellát az Intert megelőzve.

A MilanNews beszámolója szerint a Curva Sud Milano különleges, monumentális élőképet készít az Atalanta elleni meccsre. A szurkolói koreográfia három szintes lesz a San Siro lelátóján és közvetlenül a kezdőrúgás előtt lesz bemutatva, amikor a játékosok a pályára vonulnak.

Óriási a lelkesedés a szurkolók körében, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a La Gazzetta dello Sport szerint mintegy 200 ezer jegyigénylés érkezett az utolsó hazai meccsre. Ahogy várható volt, az összes jegyet gyorsan elkapkodták és teltház lesz.

Az ultrák az egész szezonban kitettek magukért és a szokásukhoz híven a rangadókon rendre gyönyörű élőképekkel készültek a Serie A-ban, a Bajnokok Ligájában és az Olasz kupában is. Ráadásul az idegenbeli mérkőzéseken is nagy létszámban képviseltetik magukat és buzdítják a csapatot.

Magyarországról több mint 100 Milan-szurkoló tart Milánóba az utolsó hazai meccsre.