A Milan lecsúszhat Sanches megszerzéséről

A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain nagy erőket mozgósított Renato Sanches leigazolása érdekében és elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban elhappolja a játékost a Milan orra elöl.

Könnyen lehet, hogy meghiúsul Sanches leigazolása. A 24 éves középpályás már régóta a Milan célpontjai között szerepel és Paolo Maldiniék hónapok óta sikeresen megállapodtak a játékossal a személyes feltételekben. Ugyanakkor a Lille vezetőségével még mindig nem sikerült lezárni a transzfert és nincs egyezség az átigazolási árban. A helyzetet az sem könnyíti, hogy Paolo Maldiniék a tulajdonosváltás miatt nem tudnak transzfert végrehajtani, valamint egyelőre a lejáró szerződésük meghosszabbításáról sincs megegyezés.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Paris Saint-Germain azon dolgozik, hogy szerződtesse Sanchest a Lille együttesétől. Megtörtént a kapcsolatfelvétel a párizsi alakulat részéről és folyamatban vannak a tárgyalások a felek között.

A MilanNews, a Sky Sport Italia, az AS és a L’Equipe megerősítette, hogy a PSG komoly érdeklődést mutat Sanches iránt, akinek egy év van hátra a szerződéséből és egyértelművé tette a távozási szándékát. A távozó Leonardo helyét az a Luis Campos veszi át a PSG sportigazgatói posztján, aki korábban a Lille-hez csábította az Európa-bajnok középpályást.

A Paris Saint-Germain lépései miatt komplikálttá vált a Sanches-hadművelet a Milan számára. Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a milánói klub lecsúszik a portugál válogatott játékos szerződtetéséről.