A magyar válogatott kapus az Instagramon cáfolta a távozásáról szóló híreket

Az elmúlt napokban folyamatosan téma volt az egyszeres magyar válogatott kapus Megyeri Balázs sorsa a ciprusi sajtóban. A helyi lapok elsőként arról írtak, hogy a futballista a nyáron elhagyja az AEL Limassol együttesét, mert bár korábban szerepelt a klub jövő évi terveiben, azonban Silas vezetőedző úgy döntött, mégsem számol vele. Megyeri az előző félszezonban 15 bajnokin is védett, és hét mérkőzésen sem kapott gólt.

Ezt követően már érdeklődő klubról is beszámoltak a játékos kapcsán, és azt írták, Megyerit a szintén ciprusi Olympiakos Nicosia látná szívesen a soraiban.

Megyeri az Instagramon reagált a távozásáról szóló hírekre, mint írta: “szeretném tisztázni, hogy a klub nem értesített ilyen döntésről”. Így Megyeri a következő szezon céljaira szeretne összpontosítani az AEL együttesénél.

Fotó: instagram.com/megyo42/

A válogatott kapus még januárban érkezett Ciprusra a török Göztepe csapatától. Előtte futballozott Görögországban az Atromitos és az Olympiacos együttesében, de megfordult a német Fürthnél és a spanyol Getafénél is.

Újabb eurómilliós üzletet kötött az MTK – hivatalos