CDK-üzlet: Két ifista is része lehet a transzfernek

A Milan a saját nevelésű játékosainak bevonásával próbálhatja meg csökkenteni Charles De Ketelaere vételárát, miközben a játékosnak a Premier League-ből is van megkeresése.

Mint arról beszámoltunk, a Milan egy 20 millió euró + bónuszok nyitóajánlatot tett De Ketelaere játékjogáért, azonban ez kevésnek bizonyult és elutasításra került, mivel a Brugge többet szeretne kapni érte.

Gianluca Di Marzio, a Sky Italia transzferguruja szerint a Milannak vetélytársa akadt De Ketelaere leigazolásáért, ugyanis a Premier League-ben szereplő Leeds United egy 30 millió eurós ajánlatot nyújtott be a belga tehetségért és az összeghez további bónuszok társulnak.

A 21 éves támadó-középpályás a Milant preferálja és szeretne csatlakozni a csapathoz, ugyanis nemrég telefonon beszélt Paolo Maldinivel és Stefano Piolival is. Di Marzio és a MilanNews közlése szerint a Milan vezetősége a napokban készen áll egy új, magasabb összegű ajánlatot benyújtani, amely bónuszokkal együtt elérheti a 30 milliót.

Fontos szempont lehet, hogy a Brugge érdeklődik a Milan két saját nevelésű játékosa, Emil Roback (19 éves, svéd csatár) és Andreas Jungdal (20 éves, dán kapus) iránt. A piros-feketék a felajánlott pénzösszeg mellett megpróbálhatják bevonni a két Primavera-játékost az üzletbe CDK megszerzése érdekében. A következő napokban további fejlemények várhatóak a tárgyalások alakulásáról.