Meglepő helyen kötött ki a Barca világbajnoka, több kiszemeltje is van a Liverpoolnak a középpályára – külföldi körkép

ANGLIA

Arsenal: A Southampton szeretné Ainsley Maitland-Niles-t az Arsenaltól kölcsönbe szerződtetni erre a szezonra. A két klub tárgyalásokat folytat, de két másik együttes is versenyben van a fiatal játékos aláírásáért. (Fabrizio Romano)

Chelsea: A Chelsea érdeklődést mutatott a Bayer Leverkusen védőjének, Edmond Tapsobának a szerződtetése iránt, Wesley Fofana alternatívájaként – számol be a Sky Germany. Bár a Leicester védője továbbra is a Kékek első számú prioritása, most már van alternatívájuk arra az esetre, ha a Rókák elutasítanák a játékosért tett negyedik ajánlatot.

Liverpool: A Liverpool fontolóra veheti az Atletico Madrid középpályásának, Marcos Llorentének a szerződtetését – írja a Fichajes. A Vörösök rosszul kezdték az új szezont, hiszen az első három bajnoki után még nyeretlenek. Jürgen Klopp számára a középpálya jelenti a legnagyobb gondot, mivel olyan játékosok, mint Naby Keita és Thiago sérülés miatt kiestek.

Egy másik középpályás, Frenkie De Jong is a Pool látókörébe került. A hírek szerint Klopp együttese 71 millió euróért hozná el a Barcelona holland játékosát. (Futból Total)

Manchester United: A Manchester United készen áll arra, hogy 25 millió fontos végső ajánlatot tegyen Cody Gakpóért, a PSV támadójáért. (Football Insider)

A Manchester United bízik abban, hogy még az átigazolási időszak zárása előtt szerződtetheti Antony-t az Ajaxtól – írja a The Athletic. A két fél már tárgyalt a vélhetően 94 millió euró körüli összegről, de az Ajax 100 millió eurót kér a támadóért.

Tottenham: Gianluca De Marzio szerint a Lazio szívesen szerződtetné a Tottenham Hotspur védőjét, Sergio Reguilont a nyári átigazolási időszakban. A 25 éves védő jelenleg Antonio Conte irányítása alatt nem alapember a Spursnél. A gond az lehet, hogy a Lazio a játékos magas fizetését nehezen tudná megengedni magának.

Everton: Dele Alli a török Besiktas csapatához igazolt.

West Ham: A Lyon visszautasította a West Ham 33,8 millió fontos ajánlatát a középpályás Lucas Paqueta-ért. (Sky Sports)

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Memphis Depay nem igazol a Juventusba, miután nem sikerült a megállapodás a két klub között. (Fabrizio Romano)

Real Madrid: A Manchester United érdeklődést mutatott a Real Madrid szélsőjének, Marco Asensiónak a szerződtetése iránt. A hírek szerint a Vörös Ördögök készek 30 millió eurót ajánlani a spanyolért, de nehéz lehet meggyőzniük a Real Madridot, hogy engedjék el a szélsőt. (Relevo)

Valencia: A klub megállapodott a portugál Vitória csapatával Andre Almeida szerződtetéséről. A játékos 7,5 millió euróért érkezik a spanyol csapathoz. (Fabrizio Romano)

OLASZORSZÁG

Juventus: Arkadiusz Milik kölcsönben Torinóban folytatja pályafutását. A lengyel csatár az Olympique Marseille csapatától érkezik. (Fabrizio Romano)

Roma: A Tottenham Harry Winkset felajánlotta a Serie A-ban szereplő Romának. A 26 éves játékos kiesett Antonio Conte kegyeiből, így egy szezont kölcsönben Olaszországban tölthetne. (Daily Mail)

Lecce: Samuel Umtiti kölcsönbe a Lecce csapatához került.

NÉMETORSZÁG

Dortmund: A Liverpool az utolsó pillanatban fontolóra veheti Jude Bellingham szerződtetését a Borussia Dortmundtól, mivel a pletykák szerint a Bundesliga-csapat érdeklődik Naby Keita szolgálatai iránt – számol be az Express. A Vörösök régóta rajonganak az angol középpályásért, és az átigazolási időszak végén ajánlatot is tehetnek a játékos iránt. Az üzlet része lehet, hogy Naby Keita cserébe visszatér Németországba.

RB Leipzig: Gian Piero Gasperini, az Atalanta vezetőedzője fontolóra vette Szoboszlai Dominik szerződtetését. Az olaszok mindenképpen megerősítenék támadósorukat még a nyári átigazolási időszak alatt, így szemelték ki a 21 éves magyar válogatott játékost. (calcionline.com)