Itt a Milan várható kezdője a Juve ellen

Olasz sajtóhírek szerint Stefano Pioli a védelemben és támadó-középpályás poszton is változtatni fog a Milan kezdőcsapatában a Juventus elleni rangadón.

A piros-feketék szombaton 18:00-kor a Juventust fogadják teltház előtt a San Siróban az olasz bajnokság kilencedik fordulójában. Sérülés miatt hét játékos nem áll az edző rendelkezésére, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi, Mike Maignan, Davide Calabria, Simon Kjaer, Alexis Saelemaekers és Junior Messias.

A Sky Sport Italia és a MilanNews egybehangzó információi szerint Theo Hernández balhátvéd poszton visszatér a kezdőcsapatba, miután teljesen felépült a sérüléséből és ő fogja viselni a csapatkaptányi karszalagot a Juve ellen. Továbbá a védelem közepén Matteo Gabbia kezdhet Fikayo Tomori mellett, míg jobbhátvéd poszton az edző Pierre Kalulut favorizálja Sergino Desttel szemben.

A középpályán nem lesz változás, így Ismael Bennacer mellett Sandro Tonali kezdhet. A Sky és a MilanNews szerin kiélezett verseny alakult ki Charles De Ketelaere és Brahim Diaz között a kezdőcsapatba kerülésért támadó-középpályás poszton és az eddigi jelek alapján a spanyol futballista tűnik esélyesebbnek.

A támadó-szekció bal oldalán Rafael Leao, míg a jobb oldalon Rade Krunic fog szerepelni, valamint középcsatár poszton Olivier Giroud kezd.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

Tatarusanu
Kalulu, Gabbia, Tomori, Theo
Bennacer, Tonali
Krunic, Brahim, Leao
Giroud

Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a San Siróban és a Sport 2 közvetíti.