Cardinale nyílt levélben üzent a Milannak

Gerry Cardinale, a Milant tulajdonló Red Bird Capital Partners vezetője nyílt levelet címzett a klubnak és a szurkolóknak, amelyben kifejezte jókívánságait karácsony alkalmából. Az amerikai üzletember üzenetéről a La Gazzetta dello Sport számolt be.

“Kedves barátaim,

Egy különleges év végéhez közeledünk, amelyben megtettük az első lépéseinket a Milan nagyszerű történelmében, valamint izgatottsággal töltött el bennünket a bajnoki cím megnyerése. Egy olyan történet íródik, amelyhez továbbra is mindannyian nagy elkötelezettséggel hozzájárultok és amely iránt elhivatottnak érzem magam a RedBird csapatával.

A kiváló sporteredmények és a klub vezetésének fenntarthatósága érdekében tett további lépések ismét megmutatták, hogy a csapatmunkának köszönhetően meddig juthatunk és ez hogyan segít minket szívvel átlendülni az akadályokon. Paolo Scaroni elnöknek, Giorgio Furlani vezérigazgatónak, Paolo Maldini technikai igazgatónak, a teljes vezetőség munkájának illetve a Ti állandó támogatásotoknak, elkötelezettségeteknek és szenvedélyeteknek köszönhetően klubunk folytatja az útját, hogy visszatérjen az európai futball csúcsára.

Ez a kívánságom a közelgő újévre, miközben minden jót kívánok az ünnepekre mindannyiótoknak, a családotoknak és a Milan nagyszerű, hihetetlen közösségének Olaszországban és szerte a világon.

Forza Milan, mindig!”

Gerry Cardinale