Bennacer: „A gólom után felrobbant a San Siro”

A Napoli elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen győztes gólt szerző Ismael Bennacer a végső sípszót követően elmondta, hogy megfelelő volt a csapat hozzáállása és megvalósították a pályán azokat a dolgokat, amiket Stefano Pioli kért tőlük.

Az algériai válogatott középpályás a 40. percben vette be a Napoli kapuját az 1-0-ra megnyert meccsen a negyeddöntő első felvonásán. Bennacernek ez volt az első gólja a BL-ben az eddigi pályafutása alatt, ráadásul ő a negyedik afrikai nemzetiségű játékos a klub történetében George Weah, Kevin-Prince Boateng és Sulley Muntari után, aki gólt szerzett a Bajnokok Ligájában.

„A gólom után felrobbant a San Siro. Nagyon boldog vagyok a teljesítményem és a csapat játéka miatt is. Ez egy különleges pillanat volt. Még 90 perc hátra van a párharcból.” – mondta Bennacer.

„Jó munkát végeztünk. Azt tettük a pályán, amit az edző kért tőlünk és bejött. Még a visszavágó hátra van és három nap múlva Bolognában játszunk a bajnokságban, ezért a lehető legjobban regenerálódnunk kell a következő mérkőzésre. Jó hozzáállással léptünk pályára és így kell folytatnunk.”

„A mérkőzés elején talán szenvedtünk egy kicsit, de aztán javult a játékunk. Türelmesebbek voltunk és megpróbáltuk jobban tartani a labdát. Természetesen sajnálom, hogy nem sikerült megszerezni a második gólt, de mindig megpróbálunk többet tenni. A visszavágón még keményebben kell dolgoznunk.”

VIDEÓ: ISMAEL BENNACER GÓLJA A NAPOLI ELLEN ITT MEGTEKINTHETŐ