Kjaer: „A futballban bármi megtörténhet”

Simon Kjaer, a Milan középhátvédje csalódottan nyilatkozott a Spezia elleni 2-0-s vereség után és kijelentette, hogy az Inter elleni Bajnokok Ligája-visszavágón mindent bele kell adniuk, mert a labdarúgásban nincs lehetetlen.

„Minden mérkőzés más és más. Az a helyzet, hogy jobban kellene uralnunk azokat a mérkőzéseket, amelyeken idén sok pontot hullajtottunk el. A Spezia az életéért játszott és jó teljesítményt nyújtott. Nekünk ennél sokkal jobban kell teljesítenünk. Véleményem szerint sok olyan apró dolog és pillanat van, ami számunkra kedvezőtlenül alakul, mint például az első kapott gólnál. Szögletből és szabadrúgásból kaptuk a gólokat. Mi vagyunk az erősebb csapat, de nem a Milanhoz méltóan játszottunk.” – mondta Kjaer.

„Kedden nagyon fontos mérkőzés következik. Egyértelmű a célja mindkét csapatnak. Sokkal jobban kell teljesítenünk, mint ezen a napon vagy az első mérkőzésen. Ezen változtatnunk kell, az edző fog dönteni.”

„Csak kemény munkával tudjuk feledtetni ezt a teljesítményt és előre lépni. Dolgoznunk kell, nincs más lehetőség. Mindent ki kell magunkból adnunk a pályán, amit csak lehet, mert a futballban bármi megtörténhet.”

Mint arról beszámoltunk, a meccs után a Curva Sud Milano kihívta a csapatot a vendégszektorhoz.

„Nem tudom, hogy ki kezdeményezte, de mióta megnyertük a bajnokságot, a szurkolótáborunk rengeteg pozitív meglepetést szerzett. Mindig is közel álltak hozzánk. Sok évvel ezelőtt láttam a Milant és a szurkolókat is, ők mindig ott voltak. Mindig nagyon közel álltak a csapathoz.”