A magyar válogatott sztárját is figyeli a Manchester United – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint egyre nagyobb az érdeklődés a magyar válogatott tehetséges balhátvédje iránt…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint az új balhátvédet kereső Manchester United egyik lehetséges kiszemeltje a Bournemouth magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos lehet, akit korábban a Chelsea-vel is hírbe hoztak.

Ugyanakkor az olasz újságíró kihangsúlyozta, hogy a felek közt még nem történtek tárgyalások, valamint azt is, hogy klubja alaposan meg fogja kérni az árát.

A 20 éves magyar védő egy évvel ezelőtt a holland AZ Alkmaartól szerződött a “cseresznyésekhez”. Kerkez az első PL-szezonjában 28 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólpasszt jegyzett, miközben négyszer mutatták fel neki a sárga lapot és egyszer jutott a kiállítás sorsára.

A magyar válogatott meghatározó játékosa a közelmúltban elárulta, nyitott lenne arra, hogy az MU-ban futballozzon: “Senkinek sem kell elmagyarázni, mit jelent a Manchester Unitedben futballozni, ráadásul a gyerekkori példaképem, Nemanja Vidics szintén ott volt meghatározó játékos. Megtisztelő, egyben nagy felelősség ilyen szintű csapatban játszani, minden labdarúgó arról álmodik, hogy egyszer a legmagasabb szintre kerüljön és trófeákat nyerjen.”

fociclub

A A magyar válogatott sztárját is figyeli a Manchester United – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.