Nemzeti Sport: az oroszok a Puskás Arénában szeretnének egy magyar válogatott elleni focimeccset

Azért ők se verték nagy dobra.

Orbán Viktor kedvenc napilapja a pénteki számában a magyar válogatott felkészüléséről írt egy cikket, amiben azonban elhelyeztek egy keretes írást is, „Orosz érdeklődés az MLSZ-nél” címmel – szúrta ki a 444.hu.

A Nemzeti Sport információ szerint az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) felvette a kapcsolatot a Magyar Labdarúgó-szövetséggel (MLSZ), hogy játszanak egy közös felkészülési mérkőzést. A lap azt is megjegyzi, hogy a találkozó tervezett időpontja bizonytalan, „ám Oroszországból származó információk szerint a meccset Magyarországon rendeznék, s alighanem a Puskás Arénában”.

Az üggyel kapcsolatban a 444 megjegyzi, hogy az Ukrajna ellen indított háború miatt az orosz válogatott szinte senkivel sem tud játszani, a legutóbbi 8 idegenbeli meccsüket Kirgizisztánban, Tadzsikisztánban, Üzbegisztánban, Iránban, Egyiptomban, Katarban, Törökországban (az ellenfél Kenya) és legutóbb pénteken Belaruszban játszották.

A kérdéseinkkel megkerestük az MLSZ, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Írta a HVG

A Nemzeti Sport: az oroszok a Puskás Arénában szeretnének egy magyar válogatott elleni focimeccset bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.