Sorsdöntő meccs vár a magyar válogatottra, megvannak a kezdők

Két helyen változtatott Marco Rossi a németek elleni meccshez képest.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Sorsdöntő mérkőzésre készül a magyar labdarúgó-válogatott, amely győzelmi kényszerben lép pályára Skócia ellen. Az előző, németek elleni meccshez képest két helyen változtatott Marco Rossi szövetségi kapitány: a védelemben Fiola Attila helyére bekerült Botka Endre, a középpályán pedig Nagy Ádám helyett Callum Styles kezd.

  • MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Botka, Orbán, Dárdai – Bolla, Styles, Schäfer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga.
  • SKÓCIA: Gunn – Hendry, Hanley, McKenna – Ralston, Gilmour, McTominay, McGregor, Robertson – McGinn, Adams.

A Skócia–Magyarország mérkőzést percről percre frissülő cikkben követhetik nálunk, de a Svájc–Németország találkozóról sem feledkezünk meg, a frankfurti meccs legfontosabb történéseiről szintén hírt adunk a sorsdöntő magyar meccs közben.

A magyar válogatott továbbjutási esélyeiről itt írtunk, arról pedig itt tudnak szavazni, hogy melyik válogatott nyeri a Skócia–Magyarország mérkőzést.

Mindent erre tett fel, most ő az Eb-k történetének legfiatalabb csapatkapitánya

Mindenben versenyzett az apjával, lemondott az átlagos életről és nem létezik számára más, csak a labdarúgás. A magyar futball legnagyobb tehetségeként indult, mára a világ egyik legjobb csapatában játszik, a 2024-es Európa-bajnokságon pedig történelmet írt: ő lett minden idők legfiatalabb csapatkapitánya. Portré Szoboszlai Dominikről, a magyar labdarúgó-válogatott középpályásáról.

Írta a HVG

A Sorsdöntő meccs vár a magyar válogatottra, megvannak a kezdők bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.