Egy mérkőzés választja el a magyar válogatottat a továbbjutástól

Ha Anglia legyőzi Szlovéniát, a mieink biztosan továbbjutnak.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Azzal, hogy Spanyolország hozta a kötelezőt és 1–0-ra legyőzte Albániát, valamint, hogy Olaszország az utolsó pillanatokban döntetlenre mentette a Horvátország elleni meccsét, egy mérkőzés választja el a magyar válogatottat attól, hogy továbbjusson a 2024-es Európa-bajnokságon.

A magyar szurkolók már kedden továbbjutást ünnepelhetnek, ha Anglia legyőzi Szlovéniát, ebben az esetben ugyanis nyugati szomszédaink biztosan 2 ponttal zárják a C csoportot, a Dánia–Szerbia mérkőzésen pedig bármi is legyen a végeredmény, ennek a csoportnak a harmadik helyezettje kevesebb ponttal állna, mint a mieink.

Akkor sincs minden veszve, ha a szlovénok borítják a papírformát és pontot szereznek Anglia ellen. Akkor a szerdai játéknapon az F csoport meccseit kell majd figyelni és annak szurkolni, hogy Csehország és Grúzia ne győzzön. A cseh–török meccsen opció lehet az is, hogy legalább 3 góllal győz Csehország.

Írta a HVG

A Egy mérkőzés választja el a magyar válogatottat a továbbjutástól bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.