Bundesliga: francia támadót igazolt a Bayern München! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtették a Crystal Palace francia támadóját, Michael Olise-t…

(Photo by Alex Davidson/Getty Images)

A Bayern München hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy leigazolták Michael Olise-t a Crystal Palace-tól. A német együttes 2029 nyaráig szóló szerződést kötött a fiatal francia játékossal, illetve 51 millió eurót fizetett érte, ez az összeg pedig bizonyos feltételek teljesülése esetén további 5 millióval növekedhet. 

Michael Olise-t 2021 nyarán a Readingtől igazolta le a Crystal Palace. A fiatal támadó az elmúlt három szezonban kétségtelenül a klub meghatározó alakjának számított, mindent egybe véve 90 mérkőzésen lépett pályára a Palace színeiben, ezeken 16 találatot és 25 gólpasszt jegyzett. Nem mellesleg 2023/2024-es idényben nem kerülték el a komolyabb sérülések. Olise többszörös francia utánpótlás válogatott, ráadásul ott lesz az idei párizsi olimpián. Érdekesség egyébként, hogy édesapja nigériai, míg édesanyja francia-algériai állampolgár, viszont Londonban született. 

fociclub

A Bundesliga: francia támadót igazolt a Bayern München! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.