Bundesliga: a Stuttgarttól igazolt német válogatott védőt a Borussia Dortmund! – hivatalos

A Borussia Dortmund hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtették a VfB Stuttgart német válogatott védőjét, Waldemar Antont…

(Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images)

A Borussia Dortmund színeiben folytatja pályafutását Waldemar Anton, a klub 2028 nyaráig szóló szerződést kötött a Stuttgarttól érkezett védővel, illetve 22,5 millió eurót fizetett érte. 

Waldemar Anton a 2015/2016-os szezonban debütált a Bundesligában a Hannover színeiben. Nevelőegyesületét egészen 2020 nyaráig erősítette, a csapat a 2019/2020-as idényt már a másodosztályban töltötte. Innen igazolta le az akkor feljutó VfB Stuttgart, a “Svábok” 4 millió euróért szerezték meg a játékjogát. Anton kétségtelenül az együttes meghatározó alakja volt az elmúlt négy évben, mindent egybe véve 141 mérkőzésen lépett pályára a Stuttgartban. A német válogatottban 2024 márciusában mutatkozott be, Nagelsmann behívta az Eb-keretbe, a tornán 2-szer kapott lehetőséget, összesen pedig eddig 4-szer húzhatta fel magára a címeres mezt. 

fociclub

A Bundesliga: a Stuttgarttól igazolt német válogatott védőt a Borussia Dortmund! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.